Πως να Κάνετε Styling Ένα Ζευγάρι Μπότες

Πως να Κάνετε Styling Ένα Ζευγάρι Μπότες
Blog

Oι μπότες αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της χειμερινής μας ντουλάπας. Είτε πρόκεται για ψηλές, κοντές, με τακούνι ή φλατ οι μπότες είναι μια επιλογή η οποία με το σωστό styling μπορεί να ανεβάσει και το πιο απλό outfit. Πολλοί όμως δεν γνωρίζουν πως να συνδυάσουν τα χρώματα, την υφή και το μήκος μιας μπότας, οπότε σήμερα θα δούμε με ποιούς τρόπους μπορείς να κάνεις styling μια κλασική μπότα.

 

 

1.Μάλλινο φόρεμα ή φούστα

Τα μάλλινα ρούχα αποτελούν το κατ’ εξοχήν comfort ρούχο το οποίο μπορεί να σταθεί σε ένα outfit από το πρωί μέχρι το βράδυ με το κατάλληλο styling. Για παράδειγμα ένα μάλλινο φόρεμα σε earthy χρώματα μπορεί σε κάποιους να φαίνεται μια casual επιλογή, όμως με ένα ζευγάρι δερμάτινες γυαλιστερές μπότες δίνει την απαραίτητη λάμψη που θα ανεβάσει το look.

 

2. Σατέν φούστα

Παρόλο που σε πολλούς μια σατέν φούστα φαίνεται αποκλειστικά καλοκαιρινό κομμάτι, δεν υπάρχει λόγος να τη φυλάξετε μακριά από τα χειμερινά σας ρούχα. Αντιθέτως, επιλέξτε να τη συνδυάσετε με κάτι αντίθετο σε ύφη, όπως για παράδειγμα ένα ζευγάρι σουέντ μπότες. Ένας πολύ ιδιαίτερος συνδυασμός αποτελεί μια σκούρα μπλε σατέν φούστα και ταμπά σουέντ μπότες.

 

 

3.Πάνω από παντελόνι

Αν διαθέτετε ένα ζευγάρι φαρδιές knee-high μπότες, ένας αρκετά edgy αλλά chic τρόπος να τις φορέσετε είναι πάνω από ένα τζιν ή ένα cargo παντελόνι για ένα πιο casual / sport-like σύνολο.

 

4.Mε ένα βραδινό φόρεμα

Αν έχετε στην ντουλάπα σας ένα φόρεμα το οποίο θεωρείται αρκετά καλό για ένα ποτό και απλά πιάνει χώρο στην ντουλάπα σας χωρίς να βρίσκετε σωστή περίσταση για να το φορέσετε ίσως έχουμε τη λύση. Τα Χριστούγεννα, πολλές από εμάς επιλέξαμε ρούχα με παγιέτα για τα γιορτινά τραπέζια. Μπορείτε λοιπόν να ξαναφορέσετε το ρούχο αυτό με το σωστό styling. Ένα φόρεμα ή μια φούστα με αρκετή λάμψη μπορεί να γίνει πιο “ διαχειρίσιμο” αν συνδυαστεί με ένα πιο ήσυχο παπούτσι. Για παράδειγμα, ένα ζευγάρι αρβυλάκια θα ήταν η τέλεια ισορροπημένη πινελιά.

 

5. Με ένα ντένιμ παντελόνι 

Το απόλυτα καθημερινό λουκ για το γραφείο, τη βόλτα και τις εξωτερικές δουλειές. Ένα cropped ή bootcut ντένιμ παντελόνι συνδυάζεται τρομερά με ένα απλό ζευγάρι δερμάτινα μποτάκια. Προσοχή όμως, πολλές φορές τα πολύ cropped παντελόνια συνδυασμένα με τα μποτάκια δημιουργούν ένα άβολο κενό μεταξύ τους στο οποίο φαίνεται δέρμα. Αυτό το κενό πολλές φορές δεν κολακεύει τη σιλουέτα μας. Ακόμα πιο σικ, αποτελεί ένα bootcut ντένιμ παντελόνι, ελαφρώς καμπάνα του οποίου το άνοιγμα προς τα κάτω δημιουργεί την τέλεια σιλουέτα για ένα ζευγάρι μποτάκια. 

 

Όπως πάντα, έχουμε να σας προτείνουμε και από την συλλογή μας κάποια κομμάτια τα οποία αποτελούν τις τέλειες επιλογές για όσα είπαμε παραπάνω!