Fall / Winter MUST HAVES!

Fall / Winter MUST HAVES!
Blog

Μπορεί να έχει καθυστερήσει η πτώση της θερμοκρασίας αυτό το Φθινόπωρο – Χειμώνα όμως τίποτα δεν μας σταματάει από το να οργανώσουμε την ντουλάπα μας από τώρα για να πετύχουμε το chic και διαχρονικό χειμωνιάτικο στυλ σε κάθε έξοδο. Το street style όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα fashion staples θα μας συνοδεύσουν σε αυτή τη μεταβατική εποχή και ακόμα παραπέρα. Καιρός λοιπόν να επενδύσουμε σε διαχρονικά και long-lasting κομμάτια τα οποία θα ευχαριστηθούμε και θα αγαπήσουμε για χρόνια. Ας δούμε λοιπόν ποιά είναι τα MUST HAVE κομμάτια που πρέπει να έχουν οπωσδήποτε αυτή τη σεζόν μια θέση στη ντουλάπα σου ώστε να πετύχεις τα πιο εντυπωσιακά looks.

 

All time classic boots

Οι μπότες είναι το σήμα κατατεθέν του φθινοπώρου και του χειμώνα για όλες τις γυναίκες σε όλες τις εκδοχές τους. Από γούνινες μπότες για να ζεσταίνουν το σώμα μέχρι τις θηλυκές over the knee boots,  σίγουρα δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου για τα φετινά χειμωνιάτικα σου outfits. Μπορείς να τις επιλέξεις για τα πρωινά αλλά και για τα βραδινά λούκ σου. Το πρωί συνδύασε τες με μία ντένιμ μακριά φούστα και το βράδυ με το αγαπημένο σου μίνι ή και μίντι φόρεμα.

Coats & Trench Coats

Το πανωφόρι αποτελεί για μένα το «τελειωτικό χτύπημα». Είναι αυτό που θα απογειώσει την εμφάνιση σου και θα εντυπωσιάσει με την πρώτη ματιά. Αμέτρητες επιλογές για να βρεις τι σου ταιριάζει. Επίλεξε όμως οπωσδήποτε ένα κομμάτι το οποίο να προσφέρει ζεστασιά αλλά και στυλ. Επένδυσε σε μία κλασική Burberry καμπαρντίνα ή ένα μάλλινο παλτό ή ακόμα και ένα καλής ποιότητας smart casual δερμάτινο μπουφάν όπως αυτό το Gucci.

All Year Sunglasses

Πολύς κόσμος νομίζει ότι τα γυαλιά ηλίου είναι αποκλειστικά «καλοκαιρινό αξεσουάρ». Σε μία χώρα όμως όπως η Ελλάδα που ο ήλιος μας συντροφεύει τις περισσότερες μέρες του χρόνου, ένα μίνιμαλ ζευγάρι γυαλιά ηλίου σε ταρταρούγα ή με μαύρο σκελετό μπορεί να προσθέσει την στυλιστική πινελιά που ψάχνεις για το outfit σου.

Good Quality Bags

Όλες οι γυναίκες χρειαζόμαστε στη καθημερινότητα μας μία sophisticated τσάντα η οποία θα χωράει όμως και όλα τα απαραίτητα. Με το δυνατό comeback των μεγάλων shopper bags, είναι ευκαιρία να επενδύσεις σε μία καλή δερμάτινη shopper Louis Vuitton Neverfull ή μια Tory Burch σε navy λουστρίνι (το οποίο χρώμα κυριαρχεί και φέτος). Για εσένα όμως που οι μεγάλες τσάντες δεν είναι το αγαπημένο σου, σου δείχνουμε αρκετές επιλογές μικρότερων σε μέγεθος τσαντών αλλά πάντα με μία λεπτομέρεια που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

 

 

Silk Scarves

Ένα από τα αγαπημένα μου αξεσουάρ αποτελούν τα μαντήλια. Ειδικά αυτό το χειμώνα επίλεξε το αγαπημένο σου μαντήλι σε σκουρόχρωμες φθινοπωρινές αποχρώσεις όπως μπορντό και κυπαρισσί και κάνε layering πάνω από το αγαπημένο σου δερμάτινο ή μάλλινο παλτό για ένα old money λουκ.