Bag Trends Spring/Summer 2024

Bag Trends Spring/Summer 2024
Blog

Τα trends για τους φετινούς ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες ποικίλουν αρκετά. Πολλά κάνουν το comeback τους από το παρελθόν και άλλα διαφοροποιούνται με νέες υφές, χρώματα και υλικά.  Ποιά είναι λοιπόν τα trends στις τσάντες για τη σεζόν Άνοιξη Καλοκαίρι 2024 καθώς και τι έχουμε να σας προτείνουμε εμείς από τη συλλογή μας ώστε να είστε πάντα on trend!

 

SPARKLY

Tο quiet luxury trend κυριεύει ακόμα στις τάσεις της μόδας τόσο στο street style όσο και στις πασαρέλες. Παρόλα αυτά βλέπουμε αρκετούς οίκους να επιλέγουν την προσθήκη κρυστάλλων, χρυσού και γενικά αρκετό sparkling στις δημιουργίες τους, κάνοντας τες τις ιδανικές τσάντες που θα μας συνοδεύσουν στα καλοκαιρινά πάρτυ και εξόδους.

 

 

 

MINI BAGS

Εδώ και αρκετές σεζόν, οι μικρές τσάντες αποτελούν μεγάλο trend. Οι μεγάλοι οίκοι φέτος το πήγαν σε extreme βαθμό, βλέποντας τη Chanel να δημιουργεί τσαντάκι το οποίο ίσα ίσα χωράει λίγα μικρά κέρματα, καθώς και οι οίκοι Fendi, Givenchy, Gucci  που δημιούργησαν τσάντες οι οποίες ίσα ίσα χωράνε ένα κινητό.

 

 

ENVELOPES

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι φάκελοι είναι το νούμερο ένα κομμάτι που θα μας συντροφεύει για τα καλοκαιρινά μας κοκτέιλ. Σε διάφορα χρώματα και υφές που να ταιριάζουν σε όλους, οι φάκελοι είναι ένα κομμάτι που χωράει όλα τα essentials μιας εξόδου και αποτελεί μια chic επιλογή για κάθε outfit.

 

 

ROUND BAGS

Οι ωοειδείς τσάντες έκαναν μεγάλη επιστροφή τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας του 2023. Φέτος, βλέπουμε στις πασαρέλες πολλούς οίκους να δημιουργούν τσάντες με τέτοιο σχήμα είτε σε μορφή clutch ή ως τσάντα ώμου.