ΟΙ ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΕΘΟΥΝ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΑΝΟΙΞΗ

ΟΙ ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΕΘΟΥΝ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΑΝΟΙΞΗ
Blog

Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους να αναβαθμίσετε την γκαρνταρόμπα σας είναι η προσθήκη μιας νέας τσάντας. Ανανεώνει την εμφάνιση σας και απογειώνει μέχρι και το πιο απλό outfit. Τα φετινά fashion shows παρουσίασαν τις τάσεις στις τσάντες που θα ακολουθήσουν τους επομένους μήνες και εμείς ξεχωρίσαμε τις πιο περιζήτητες τσάντες που φέρουν αέρα φρεσκάδας και ανανέωσης. Μικροσκοπικές ή μεγάλες, διαφορετικά σχήματα και ζωηρά χρώματα είναι μερικά χαρακτηριστικά που θα πρωταγωνιστήσουν την άνοιξη του 2023. Εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο ξεχωριστές τσάντες για να επενδύσετε τη φετινή σεζόν.

1. BIG BAG ENERGY

Είναι μεγάλες και επέστρεψαν πιο δυνατές από ποτέ. Κυριάρχησαν στις πασαρέλες των Alaïa, Bottega Veneta και Hermés κα είναι σαφές ότι όσο μεγαλύτερες είναι πραγματικά τόσο το καλύτερο. Η μεγάλη τους σιλουέτα, θα βολέψει εξίσου καλά για την καθημερινή σας μετακίνηση στο γραφείο όσο και για γρήγορα ψώνια στο σούπερ μάρκετ. Πέραν από την πρακτικότητα, οι ευρύχωρες τσάντες εκτός από άνεση προσφέρουν στυλ και εντυπωσιάζουν σε κάθε εμφάνιση.


2. COLOURS, COLOURS, COLOURS



Style Notes: Δε θα ήταν μια νέα σεζόν χωρίς μια φρέσκια, νέα χρωματική τάση, και φέτος έρχεται με τη μορφή μιας ζωηρής παλέτας εσπεριδοειδών για να δώσει φως μετά από έναν πολύ βαρετό χειμώνα. Βουτήξτε σε ζουμερές εκρήξεις από πορτοκαλί, κίτρινο και λάιμ πράσινα a la Altuzarra, Valentino, Bottega Veneta και Stella McCartney και φορέστε τα με διακριτικά neutrals ή τολμήστε μια χρωματική σύγκρουση με τολμηρά άλλα χρώματα.


3. Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ DENIMS



Η δυναμική επιστροφή των denim bags υιοθετήθηκε από πολλά fashion icons και πρωταγωνίστησε σε κάθε ανοιξιάτικη εμφάνιση αποδεικνύοντας πως τα τζιν κομμάτια δεν είναι μόνο τζιν ρούχα αλλά και αξεσουάρ. Οι denim τσάντες που ξεχωρίσαμε ήταν σε διάφορα σχήματα από shoulder bags μέχρι top handle bags αλλά και μεγάλες shopper bags. Συνδυασμένες είτε με ένα total denim look είτε με αέρινα καλοκαιρινά σύνολα, εμείς σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να τολμήσετε την τάση.


4. 90s IS BACK

 

Οι τσάντες εμπνευσμένες από τα 90s είναι από τις τσάντες του 2023 που θα φορεθούν πολύ. Φορέστε τες από το πρωί μέχρι το βράδυ σε σχέδια με στρογγυλοποιημένες γωνίες και σε διάφορα χρώματα και κάντε την εμφάνισή σας να ξεχωρίζει.

Εναλλακτικά επενδύστε σε μία vintage pre-loved τσάντα της ίδιας εποχής από τη Starbags και μείνετε in fashion δίνοντάς της ξανά ζωή αλλά και συμβάλλοντας στο #sustainability movement!