TRACKSUIT: ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ TREND ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

TRACKSUIT: ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ TREND ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΧΕΙΜΩΝΑ
Blog

11

Το αθλητικό στυλ έχει πρωταγωνιστήσει στις πασαρέλες και συλλογές μεγάλων οίκων μόδας υπογράφοντας μεγάλες συνεργασίες όπως με τον οίκο Gucci και τον Alessandro Michele να κάνουν τη διαφορά και να δημιουργούν τη νέα πραγματικότητα των athleisure it items. H Gucci x Adidas συλλογή καθιέρωσε το πάντρεμα του athleisure style με την υψηλή μόδα και ο Demna Gvasalia την επιβεβαίωσε. Έγιναν η αγαπημένη μας τάση μέσα στις καραντίνες που βιώσαμε τα προηγούμενα χρόνια και εξακολουθούν να είναι αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας καθώς προσφέρουν  άνεση και στυλ. Φόρμες σε loose γραμμές, ζακέτες με φερμουάρ και prints και φαρδιά hoodies αναμένεται να συνθέτουν όλα τα cool outfit του χειμώνα συνδυασμένα με sneakers ή και όχι . Παρακάτω θα δεις 4 τρόπους για να υιοθετήσεις κι εσύ αυτή την τάση, που τόσο έχουμε αγαπήσει.

1.Combat boots & Tracksuit

 

Φόρεσε τη φόρμα σου με ένα φούτερ στην ίδια απόχρωση και πρόσθεσε ένα ζευγάρι combat boots και ένα παλτό για casual all day εμφανίσεις.

2.Blazer & Tracksuit

 

Keep it Simple: Φόρεσε τη φόρμα σου συνδυάζοντάς την με blazer στις ίδιες αποχρώσεις και πέτυχε το αγαπημένο everyday look.

3. Luxury Bags & Tracksuit

 

Tα colorful φουτεράκια είναι must και μπορείς να τα συνδυάσεις με την αγαπημένη σου φόρμα. Πρόσθεσε στο σύνολο ένα ζευγάρι chunky sneakers και την αγαπημένη σου luxury bag.

4. Tracksuit & Heels

 

Θες να πετύχεις το απόλυτο 00sglamlook?  Φαρδιές φόρμες & high heel sandals ή μπότες ολοκληρώνουν το αγαπημένο look για τον φετινό χειμώνα.