ΟΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΤΙΚΕΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ

ΟΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΤΙΚΕΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ
Blog

1. Harrods - Ginger Bread House

  

Ο οίκος Dior μεταμόρφωσε τα πολυκαταστήματα Harrods σε ένα γιγάντιο Gingerbread House! Ο γαλλικός οίκος συνεργάστηκε με τα Harrods και στόλισε 44 βιτρίνες και την πρόσοψη του καταστήματος με αστέρια και ιδιαίτερα χριστουγεννιάτικα στολίδια που προσφέρουν μια γιορτινή λάμψη σε όλο το κτήριο. Ο Pietro Beccari, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Christian Dior Couture, μίλησε για την παρουσία του Dior σε κάθε όροφο του Harrods, από τα είδη ένδυσης και υπόδησης, τις τσάντες μέχρι τα καλλυντικά, ακόμα και μέχρι το καφέ που σερβίρει τα πιο φαντασμαγορικά gingerbread μπισκότα, πάντα με την υπογραφή του οίκου.

2. Hermes - Ένας κόσμος παραμυθένιος

 

Ο οίκος Hermès φημίζεται για τις παραμυθένιες βιτρίνες και τις ευρηματικές του χειροτεχνίες που προβάλουν το καινοτόμο πνεύμα του. Φέτος τα Χριστούγεννα, συμμετέχει σε αυτή τη μεγαλειώδη γιορτή χτίζοντας μια χώρα των θαυμάτων, που θολώνει τη γραμμή μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας, γεμίζοντας τις βιτρίνες με αγγελάκια που μοιράζουν δώρα και παίζουν μουσική φορώντας τα χαρακτηριστικά μαντήλια του οίκου.  

3. Tiffany & Co. - Ένας μαγικός κόσμος

 

Για τους λάτρεις των κοσμημάτων, δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τον οίκο Tiffany & Co. που κάθε χρόνο μας ταξιδεύει σε μαγικούς κόσμους βγαλμένους από παραμύθια.  Μια ονειρική βιτρίνα στόλισε του δρόμους του Λονδίνου για τα φετινά Χριστούγεννα.

4. Louis Vuitton - A Luxury Welcoming

 

Μια ξεχωριστή και πολύχρωμη χριστουγεννιάτικη βιτρίνα γεμάτη… LEGO στόλισε για φέτος ο οίκος Louis Vuitton στο κατάστημά του στο Λονδίνο αλλά και σε διάφορες πόλεις ανά τον κόσμο. Η είσοδος και μόνο αποτελούμενη από τις εμβληματικές βαλίτσες του οίκου τράβηξε τα βλέμματα μικρών και μεγάλων που δεν παρέλειψαν να βγάλουν φωτογραφίες και να μπουν στο κόσμο των luxury προϊόντων, της φαντασίας και του παιχνιδιού.

Αυτό δεν είναι και το πνεύμα των Χριστουγέννων, τελικά;