BROWN IS THE NEW BLACK: 4 ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΦΕΤΟΣ

BROWN IS THE NEW BLACK: 4 ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΦΕΤΟΣ
Blog

11

Πολλοί από εμάς έχουμε συνδυάσει το χειμώνα με τα μαύρα ρούχα. Το καφέ από την άλλη, είναι ένα από τα χρώματα που πολλές γυναίκες αποφεύγουν ή απλά δε γνωρίζουν πώς να εντάξουν στην γκαρνταρόμπα τους. Οι αποχρώσεις του, μπορούν να γίνουν από τις πιο κομψές επιλογές που μπορεί να συνδυάσει κανείς τόσο σε casual όσο και σε formal περιστάσεις και ο σωστός του τόνος μπορεί να ταιριάξει με την απόχρωση του δέρματος κάθε γυναίκας, καθιστώντας το την πιο μοδάτη εναλλακτική στο all black look. Το fashion pack επιλέγει τώρα σοκολατί αποχρώσεις που είναι ιδανικές για να “ζεστάνουν” απλές σιλουέτες. Εμείς συγκεντρώσαμε 4 εμφανίσεις που αποτυπώθηκαν στους δρόμους έξω από τις επιδείξεις μόδας.

1.GO FOR TOTAL BROWN

 

Ας ξεκινήσουμε από τα απλά! Μία από τις κορυφαίες τάσεις είναι να συνδυάσεις την τάση one-color που μας προτείνει να φοράμε από την κορυφή ως τα νύχια την ίδια απόχρωση!

2. 50 SHADES OF BAGS

 

Το φετινό street style στους δρόμους του Λονδίνου και του Μιλάνου τράβηξε τα βλέμματα, καθώς κυριαρχούσε η τάση της έντονα χρωματιστής τσάντας συνδυασμένη με total brown outfit. Το κλειδί σε αυτή την τάση βρίσκεται φυσικά στην τσάντα: ένα σοκολατί καφέ παντελόνι και ένα ασορτί τοπ ταιριάζουν υπέροχα με μια χρωματιστή τσάντα της Fendi.

3. ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

 

Ένας επιπλέον λόγος για να υποκύψεις στη γοητεία του καφέ είναι πως δε χρειάζεται να σκεφτείς στιγμή πως δεν ταιριάζει με κάποιο άλλο χρώμα. Συνδυάζεται άψογα με έντονες αποχρώσεις όπως το φούξια, το κίτρινο, το πορτοκαλί, το λευκό, το μπλε, το μαύρο και πολλά άλλα. Το καφέ ταιριάζει με ό,τι αποφασίσεις να φορέσεις και αυτή του η ιδιότητα το κάνει πολύ ξεχωριστό, πρακτικό και chic.

4. BLACK + BROWN


Το να φοράς μαύρο και καφέ μαζί ήταν κάποτε απαγορευτικό, αλλά αυτές οι μέρες έχουν πλέον περάσει ανεπιστρεπτί. Είναι πραγματικά από τους αγαπημένους συνδυασμούς του χειμώνα, καθώς όπως μπορείτε να δείτε, δημιουργούν ένα πολύ chic outfit.